TESTIMONIALE

Andrei Bălașa

„Salutare! Numele meu e Andrei Bălașa, sunt student la Automatică si Calculatoare, UPB si vreau să vă povestesc câte ceva despre meditațiile de la acest centru ...

Ana Dobrin

„ Am absolvit Colegiul Național Gheorghe Lazăr, profilul Științele Naturii și m-am pregătit pentru proba de matematică de la examenul de bac la acest centru de meditații ...

Vlad Andrei

„ O experiență de neuitat. Am învățat fizica foarte ușor, am socializat și m-am distrat. Toate acestea într-un mediu călduros și deschis. Am reușit să iau proba de bacalaurest la ...

Raluca Găitănaru

Îi datorez doamnei profesoare de fizică de la acest centru de meditații atât nota mea obținută la proba de fizică la bacalaureat, respectiv 9.90, cât și faptul că am ajuns ...

Alexandra Fana

„ Sunt foarte multumită de colaborarea dintre mine si profesoara de matematică de la centrul acesta de meditații. Am avut multe de făcut și de învățat până la examen ...

Lelia

„Dacă la școală fugeam de fizică, în clasa a 12-a m-am trezit alegând-o ca materie de bac și am apelat la meditații în speranța că voi recupera patru ani de lacune. În schimb, ...

Andrei Bălașa

„Salutare! Numele meu e Andrei Bălașa, sunt student la Automatică si Calculatoare, UPB si vreau să vă povestesc câte ceva despre meditațiile de la acest centru. În opinia mea, sistemul nostru educațional nu ne oferă posibilitatea de a acumula pregătirea necesară pentru a obține rezultate bune sau foarte bune, să nu mai vorbim de excelență. Oricât de experimentați ar fi profesorii, programa este de așa natură încât, nu pot acorda timp suficient temelor mai delicate necesare examenelor de Bacalaureat, de Admitere sau a Olimpiadelor.
Ei bine, acesta a fost motivul pentru care am ales să fac meditații la acest centru, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor, note de 10 la BAC Fizică si proba de Fizică de la Admiterea la Politehnică. Iar performanța nu e totul pentru mine, au contat în aceeași măsură respectul, seriozitatea si atenția la detaliu ale profesorilor
de aici.”

Ana Dobrin

„ Am absolvit Colegiul Național Gheorghe Lazăr, profilul Științele Naturii și m-am pregătit pentru proba de matematică de la examenul de bac la acest centru de meditații. Am luat 9.85 la proba scrisă de matematică.

Am început să lucrez în particular aici la recomandarea unor colegi. Nu a durat mult până să se creeze o conexiune elev-profesor, ceea ce m-a ajutat să înțeleg mai ușor și să am rezultate din ce în ce mai bune. Am vrut să aprofundez cu exerciții și probleme cu un nivel de dificultate din ce în ce mai ridicat, iar doamna profesor a fost deschisă acestei provocări.

Pe lângă rezultatele bune la liceu și la examenul de bacalaureat, tot ce am deprins de la doamna profesoară de matematică m-a ajutat și în primul an de facultate când am urmat seminarul de Matematici Aplicate Științelor Biologice.

Consider că doamna profesor de la acest centru este o persoană deschisă și foarte bine instruită care poate lucra cu diverse tipologii de elevi și o recomand cu căldură.”

Vlad Andrei

„ O experiență de neuitat. Am învățat fizica foarte ușor, am socializat și m-am distrat.

Toate acestea într-un mediu călduros și deschis. Am reușit să iau proba de bacalaurest la fizică cu 9,95.

Examenul mi s-a părut foarte simplu pentru că făcusem tot felul de probleme și nu am văzut ceva nou de care nu auzisem.

Am intrat la Universitatea Politehnică, la Facultatea de Automatică, secția Ingineria Sistemelor, pe locurile de la buget. Recomand acest centru de meditații tuturor celor care vor să înțeleagă ceea ce învață.”

Raluca Găitănaru

„Îi datorez doamnei profesoare de fizică de la acest centru de meditații atât nota mea obținută la proba de fizică la bacalaureat, respectiv 9.90, cât și faptul că am ajuns să iubesc această materie care poate fi cu adevărat dificilă dacă nu este explicată corect și dacă nu există conexiune între profesor și elev.

Pe scurt, doamna profesoară este un om deosebit, un profesor minunat cu darul de a explica pe înțelesul tuturor și cu o răbdare nemărginită.

O recomand din inimă tuturor celor ce vor să înțeleagă fizica în profunzime.

Acum studiez la University of Manchester.”

Alexandra Fana

„ Sunt foarte multumită de colaborarea dintre mine si profesoara de matematică de la centrul acesta de meditații.

Am avut multe de făcut și de învățat până la examen.

În urma cursurilor de matematică la care am participat, am dobândit competențele necesare pentru promovarea bacalaureatului cu o notă bună.

Orele petrecute la meditații într-un mediu plăcut m-au făcut să vin cu plăcere și să aștept cu nerăbdare următoarea ședință.

Am avut șansa de a învăța matematică cu plăcere alături de persoane minunate cărora le port admirație.”

Lelia

„Dacă la școală fugeam de fizică, în clasa a 12-a m-am trezit alegând-o ca materie de bac și am apelat la meditații în speranța că voi recupera patru ani de lacune.

În schimb, aici am redescoperit fizica într-un mod în care nu numai că mi-a clarificat nelămuririle, dar mi-a prezentat-o ca o provocare plăcută și interesantă.

Acum sunt recunoscătoare pentru că tot ceea ce am învățat la pregătiri s-a fructificat într-un 9,60 la bac și aștept plecarea la facultatea Radboud în Olanda pentru a studia inteligența artificială.

Recomand cu drag acest tip de pregătire la fizică.”

Cu ce te putem ajuta?